Wandelcoaching op Lanzarote

Vulkanen, stranden, zon en wind in je haren. Wandelcoaching op Lanzarote! Lanzarote is bij uitstek geschikt voor individuele wandelcoaching. Mooie winderige  baaien, helder water, hoge golven, mooie zandstrandjes, en een en al vulkaan. Een eiland om je hoofd leeg te laten waaien en je gedachten te verzetten. Heb je last van stress, pieker je veel? Wil je je voeding aanpassen omdat je overgewicht hebt, last van je darmen, de overgang of migraine? Eilandcoaching neemt je mee op een ontspannende reis naar minder stress en PuurGezond eten!

wandelcoaching op Lanzarote met Eilandcoaching

 

Het hele jaar door zon. Op Lanzarote zijn de temperaturen altijd aangenaam. In de winterzon zo’n 20-22 graden, in het voorjaar echt lekker en in de zomer is het uit te houden door de bijna altijd waaiende maar prettige wind.

Het wandelprogramma: voor de individuele coachweek op Lanzarote hebben we een mooi  wandelprogramma in elkaar gezet. Zo gaan we 3 mooie wandelingen maken.

  • De eerste uiteraard over lavavelden langs de zee. De wandeling duurt bij elkaar 3 uur. Er zijn voldoende plekjes om mindfull naar de golven te staren. We eindigen deze wandeling bij het groene meertje in El Golfo. Waarom zal het hier El Golfo heten?
  • De tweede wandeling gaat bergopwaarts rond het dorpje Haria. Een wandeling met uitzichten op het eilandje La Graciosa.
  • De derde wandeling gaat langs diverse strandjes. Een eenvoudige wandeling, die echter wel 4 uur duurt, naar de punt van Lanzarote. Daar hebben we een mooi uitzicht op Fuerteventura en het eilandje Los Lobos. Na afloop eten we tapas in Playa Quemada, een klein vissersdorpje.
  • Wil je meer? Dan gaan we een dagje met de boot over naar het eilandje Graciosa en maken daar de rondwandeling over het eiland. Neem je zwemkleding mee!

Burn-out? Stress? Wandelcoaching op Lanzarote met Eilandcoaching.

 

Punta Mujeres. We verblijven tijdens jouw coachreis op Lanzarote in een huisje direct aan zee op Punta Mujeres. De punt van de vrouwen. Hier lijkt het alsof de wereld ophoudt. De zee golft bijna tegen het huis aan en tussen de stenen is er van alles te ontdekken.

De individuele coachreis naar Lanzarote kost 1395,-ex. btw. voor 7 dagen (995,- ex btw. voor 5 dagen) en 2 nazorgsessies in het Gooi. Daarbij komen de kosten voor reis, autohuur, verblijf  voor jou en de coach. Kosten voor voeding worden gedeeld, dat vinden we wel zo eerlijk. We koken samen. Voor ZZP-ers en bedrijven is wandelcoaching op Lanzarote 100% aftrekbaar.

Gratis intake? Bel 06-24725912 of mail info@eilandcoaching.nl

wandelcoaching op Ibiza met Eilandcoaching. Meer dan coaching alleen!

 

Bedankt voor het delen!
Call Now Button