Lees meer ervaringen over Eilandcoaching, dietiste en levenscoach in Hilversum op Zorgkaart Nederland.

 

“Kortom, Ingrid maakt haar werk als levenscoach-diëtiste meer dan waar”
 
Al vele jaren ben ik te zwaar en al heel lang wil ik afvallen. In de afgelopen decennia menig dieet geprobeerd en 1 keer met veel succes?? Het eiwitdieet, van 111 kg naar 85 kg in 6 maanden en weer terug naar 103 in 2 jaar tijd. Het beruchte jojo-effect. Door mijn vrouw kwam ik bij Ingrid Kop terecht. Eiland Coaching op de Hilversummer hei. Ingrid heeft mij tijdens fijne wandelingen op de hei geleerd dat gezond en regelmatig eten met voldoende beweging resulteert in geleidelijk afvallen. Van ruim 100 kg naar nu 94 kg in 3 maanden. Gezond eten volgens Puur Gezond recepten (Ingrid is ook Puur Gezond-diëtiste) en regelmatig eten. Dat betekent 3 gezonde PG-maaltijden en 3 verantwoorde tussendoortjes. En ik ga door tot net onder de 90 kg. Daarnaast coacht Ingrid mij op een zeer effectieve wijze om mijn stressniveaus omlaag te brengen door mindfulness- en eenvoudige meditatieoefeningen. Kortom, Ingrid maakt haar werk als levenscoach-diëtiste meer dan waar.

Ingrid Kop is diëtiste en coach. Zij geeft dieetadvies in de vorm van wandelcoaching, een perfecte combinatie! Al wandelend over de hei helpt zij je om inzicht te krijgen in je eet- en leefgewoonten en daar structureel verandering in te brengen (ik heb een te hoog cholesterol gehalte en overgewicht). Het samen wandelen in de mooie natuur is daarbij stimulerend, omdat het je weghaalt uit je dagelijkse stress, waardoor de inzichten beter indalen en het laat je direct ondervinden wat de toegevoegde waarde van beweging is. Ingrid is zeer vakkundig, erg prettig in de omgang, punctueel, neemt ruim de tijd voor je. Naast de consulten biedt ze via de mail nog allerlei nuttige informatie en je krijgt een leuk en goed werkboek mee naar huis. Ik heb ruime ervaring met diëten en diëtistes en toch wist Ingrid mij al bij de eerste sessie een aantal nieuwe inzichten te geven. Ingrid is een gecertificeerd diëtiste en dus kun je de consulten vergoed krijgen van de verzekering. Ik kan iedereen Ingrid van harte aanbevelen!

“Ik vond het prettig om met een groepje onder begeleiding te trainen”
Ik heb via eiland coaching mee gedaan aan het hardloop groepje om te trainen voor de dam tot dam loop. Met een goed eindresultaat. Ik vond het prettig om met een groepje onder begeleiding te trainen, we kregen een trainingsschema, tips en trucs. De trainen waren gevarieerd en ook met de onderlinge verschillen ging het prettig, ieder kan trainen op eigen niveau. Ik zou het zeker een ander aanraden die het leuk vindt om hard te lopen in een groepje!

En ben er een sterker en vitter mens van geworden! 

Het traject wat ik heb bewandeld kan ik in één woord omschrijven: TOP. Ik had gelijk een klik met Ingrid en heb ook alles maar dan ook alles met haar kunnen bespreken. Ze hield me een duidelijke spiegel voor en ik heb mezelf beter leren kennen en accepteren. En ik durf nu ook nee te zeggen en om hulp te vragen. Ik heb dit traject met beide handen aangepakt en het heeft me goed gedaan. En ben er een sterker en vitter mens van geworden! Dank Ingrid!

Ingrid heeft een warme en open uitstraling, het voelt al snel vertrouwd”
De open en positieve benadering van Ingrid zijn voor mij een enorme stimulans. Ingrid heeft een warme en open uitstraling. Het voelt dus al snel vertrouwd. Zo nodig gaat Ingrid dieper op de dingen in.

Behalve het verliezen van een aantal kilo’s heb ik het krijgen van persoonlijke aandacht als heel prettig ervaren, een warme deken!
…enige dagen later liep ik met Ingrid op de hei voor mijn eerste sessie. Op zich al heerlijk; verplicht op de hei lopen (iets waar ik me vaak de tijd niet voor gun) en ondertussen samen mijn eetgewoontes onder de loep nemen. Gedurende een aantal sessies kijk je samen op welke punten winst te behalen valt en waar je valkuilen liggen. Behalve het verliezen van een aantal kilo’s heb ik het  krijgen van persoonlijke aandacht als heel prettig ervaren, een warme deken! Voor het eerst in mijn ‘volwassen leven’ heb ik nu een ontspannen en gezonde houding ten opzichte van voeding.

“Waarbij ik mij echt uitgenodigd voelde om dingen te delen”
Zeer toegewijde coach, waarbij ik mij echt uitgenodigd voelde om dingen te delen. Ben er meer achter gekomen wat ik diep van binnen wil en hoop daar ooit te komen. Ik heb daar met Ingrid’s hulp vertrouwen in gekregen en heb er zin in!

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen”
Heel bijzonder hoe je jezelf door middel van de werkwijze van Eilandcoaching beter laat functioneren. Hele fijne “coach, vooral makkelijk in de omgang en flexibele instelling. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen.

Ik heb Ingrid leren kennen als een warme, betrokken coach. Ze luistert echt naar je. Daarnaast gaat ze de diepte met je in en ze is niet bang om door te vragen. Zo kom je dichter bij je gevoel en bij datgene waar het echt om gaat.

Een betrokken coach en ‘n warme persoonlijkheid. Tijdens gesprekken is er aandacht en krijg ik de ruimte om mijn verhaal te doen. Ingrid is een coach die me professioneel begeleidt, zonder dat zij me iets oplegt.

“In de korte tijd dat we nu samen bezig zijn, heb ik al veel dingen verbeterd”
In de korte tijd dat we nu samen bezig zijn, heb ik al veel dingen veranderd en verbeterd. Niet caloriëen of punten tellen, maar kiezen voor lekkere en gezonde dingen. Ze geeft je het gevoel dat het mag, ze helpt je juist goed voor jezelf te zorgen.

“Alles wat ik niet meer durfde doe ik weer!”
Jarenlang liep ik vast door lichamelijke/geestelijke klachten en durfde ik niet te sporten!  Ingrid heeft mij uit deze negatieve sleur getrokken en alles wat ik niet durfde doe ik weer! Ik loop nu 3 keer in de week hard en voel me zowel geestelijk en lichamelijk stukken beter! 

“Ingrid durft door te vragen”
Ik ben bij Ingrid gekomen met een “praktische” afvalvraag. Na een aantal sessies met haar is mij duidelijk geworden dat het niet gaat om de “praktische vraag” maar meer om de vraag daarachter. Ingrid durft hierbij te vragen en door te vragen.

Ik ben zeer tevreden over de hardloopcoaching. De trainingen waren erg gezellig en het helpt zeer om met iemand samen te lopen die motiveert.

“Ingrid is goed in luisteren”
Nooit eerder zo ontspannen met eten omgegaan sinds ik met Ingrid op de hei loop! Zij is goed in luisteren, adviseren en geeft mij veel informatie. Ook bij een kleine terugval weet ze mij weer te motiveren om door te gaan. Blij met haar!

“…en tips over een gezond voedingspatroon “
Sinds kort ben ik begonnen met hardloop training onder de begeleiding van Ingrid. Heel erg leuk en gezellig. Naast het verantwoord opbouwen van de trainingen leer je fijne oefeningen die je ook thuis kan doen. Tijdens de training krijg je veel persoonlijke aandacht en tips over een gezond voedingspatroon! Ik vind het super!

Ingrid Kop komt heel erg warm, open en positief over. Je voelt je op je gemak bij haar en dat maakt het makkelijk om over jezelf te praten en over je probleem. Ik heb haar als een heel fijn iemand mogen ervaren. Zij heeft mij heel goed begeleid met mijn overgewicht.

Call Now Button