scholing buitencoaching voor dietisten

Scholing: Buitencoaching voor dietisten

en voor leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten

“Super leerzaam en diepgaand. Een eye-opener voor het werkveld.”

 “Een inspirerende dag met ervaringen en praktijkoefeningen in één. Genoeg tools om hiermee verder te gaan!

Wil jij net als Paulien en ik ook buiten gaan werken?

Ben jij dietist, gewichtsconsulent of leefstijlcoach en begeleid jij je clienten op gebied van voeding,dieet en leefstijl? Wil jij net als wij ook buiten gaan werken met je clienten maar heb je de stap nog niet durven zetten? Wij vertellen je graag alle ins en outs over buitencoaching tijdens onze alweer vijfde scholingsdag.

Onze volgende basisscholing vindt plaats op 10 oktober 2024 op een nog nader te bepalen lokatie. Ingrid geeft de scholingen samen met Paulien Kruiper van Fiercoaching. Onze lokatie gebruiken we als uitvalsbasis voor onze oefeningen buiten. Hier vindt ook de (vegetarische) lunch plaats. Een tweede vervolgscholing, de verdieping met intervisie, hebben we in gedachten voor 11 oktober 2024.

Wat gaan we doen?

We zijn deze dag zoveel mogelijk buiten om jullie te laten ervaren hoe het is om je clienten buiten te coachen! De eerste dag zal een combinatie zijn van oefeningen die we met elkaar buiten gaan doen en achtergrondinformatie over buitencoaching en het effect van de natuur. Onder andere waarom het zo goed en fijn is om in de natuur te coachen, wat de voordelen van het in beweging werken, en natuurlijk hoe je de natuur als metafoor kan gaan gebruiken in jouw begeleiding. 
Ook praktische zaken zullen we bespreken. Als je op voorhand vragen hebt die je zeker aan de orde wilt laten komen, stel ze ons gerust vast per mail! 

De vervolgdag in het najaar is speciaal voor deelnemers die onze eerste dag al hebben meegemaakt. We gaan verdiepen, uitwisselen middels intervisie en uiteraard leer je weer nieuwe oefeningen van ons. Je mag je ook voor deze vervolgdag al aanmelden.
We beginnen de dag om 09.30 uur, de inloop is vanaf 9.00 uur. De dag duurt tot uiterlijk 16.30 uur. We starten met een bosbad van ongeveer 1,5 uur. Om aan te komen en te landen na je reis, en hierin leer je ook al veel (mindfulness) oefeningen die je met je client kan doen.

De workshop is geaccrediteerd voor gewichtsconsulenten met 6 studiepunten. Dietisten kunnen 6 niet-geaccrediteerde punten opvoeren in het kwaliteitsregister.

De kosten

De kosten voor de scholingsdag zijn € 325,- Dit is inclusief btw, koffie en thee, eind van de dag een ander drankje, een geheel verzorgde vegetarische lunch, en natuurlijk alle oefeningen, informatie en de presentaties die we die dag behandelen. Voor studenten hanteren wij een korting. Als student betaal je 275,- . Heb je het Handboek Buitencoaching bij PUURGezond aangeschaft? Dan betaal je het studententarief.

Ben je erbij?

Superleuk! Je kan je aanmelden via het contactformulier op de website van Paulien of je stuurt een mailtje naar mij info@eilandcoaching.nl.

Je ontvangt van ons na je aanmelding een factuur. Na betaling ontvang je een bevestiging en is je inschrijving definitief. Twee weken tevoren zal je alle verdere informatie ontvangen over de scholingsdag. 

Tot ziens op 10 oktober!

“Ingrid heeft mij op een zeer fijne manier geholpen naar mijn leef- en eetpatroon te kijken. Luistert goed, en zet je op het juiste spoor. Al wandelend op de hei doe je energie op, zie je een prachtige omgeving en kom je volledig tot rust. Hierdoor ziet de wereld er na elke sessie weer een stukje mooier uit. Ingrid bedankt.”

Hilversum – Cathy-

Call Now Button