Scholingsdag Buitencoaching voor dietisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten

Hoeve Klein Mariëndaal in Arnhem
Onze scholing vindt plaats op vrijdag 18 maart in Mariëndaal in Arnhem. Mariëndaal is een historische buitenplaats in een prachtig glooiend landschap met afwisselend bos, wei en historische lanen. Onze uitvalsbasis is een ruimte in de kapschuur van Hoeve Klein Mariëndaal. Dit is een monumentale boerderij die in gebruik is als zorgboerderij. Hier vindt ook de (vegetarische) lunch plaats. Hoeve Klein Mariëndaal is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto. Neem hier vast een kijkje! 
Wat gaan we doen?
We zijn deze dag zoveel mogelijk buiten om jullie te laten ervaren hoe het is om buiten te coachen! De dag zal een combinatie zijn van oefeningen die we met elkaar buiten gaan doen en we geven je achtergrondinformatie over het buitencoaching. Onder andere waarom het zo goed en fijn is om in de natuur te coachen, wat de voordelen van in beweging zijn is, etc.  
Ook praktische zaken zullen we bespreken. Als je op voorhand vragen hebt die je zeker aan de orde wilt laten komen, stel ze ons gerust vast per mail! 
We beginnen om 10.00 uur, de inloop is vanaf 9.30 uur. De dag duurt tot uiterlijk 16.00 uur.
De kosten
De kosten voor de scholingsdag zijn € 295,- . Dit is inclusief onbeperkt koffie en thee, huisgemaakte koekjes, geheel verzorgde vegetarische lunch, en natuurlijk alle oefeningen, informatie en de presentaties die we die dag behandelen. 
Ben je erbij?
Superleuk! Stuur een mail naar:  info@eilandcoaching.nl met de volgende gegevens:
– je naam, organisatie waarvoor je werkt, adres en telefoonnummer
– of je speciale dieetwensen hebt
Je ontvangt van ons in januari de factuur zodat je de kosten voor de scholing aan ons kunt voldoen. Na betaling ontvang je een bevestiging en zul je te zijner tijd alle verdere informatie ontvangen over de scholingsdag. 
Coronamaatregelen?
Het grootste deel van deze dag is buiten, en afstand houden is dan goed mogelijk. In de binnenruimte kunnen we ook op 1,5 m van elkaar zitten. Toch kan het zijn dat we vanwege een lockdown niet met een groep mensen bij elkaar mogen komen. We verplaatsen de scholing dan naar vrijdag 22 april. Hou hier dus rekening mee in je agenda! Mocht de scholing op die dag ook niet kunnen plaatsvinden, dan plannen we een andere datum. Kun je die dag niet, dan krijg je natuurlijk je geld terug. 
Tot ziens op 18 maart!
Twijfel je nog? Vraag dan eerst ons e-book aan.
Call Now Button