scholing buitencoaching voor dietisten

Scholing: Buitencoaching voor dietisten

en voor leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten

“Super leerzaam en diepgaand. Een eye-opener voor het werkveld.”

 “Een inspirerende dag met ervaringen en praktijkoefeningen in één. Genoeg tools om hiermee verder te gaan!

Wil jij net als Paulien en ik ook buiten gaan werken?

Wil jij net als wij ook buiten gaan werken met je clienten maar heb je de stap nog niet durven zetten? Wij vertellen je graag alle ins en outs over buitencoaching.

Onze volgende scholing vindt plaats op 11 november 2022 in Mariendaal in Arnhem. Ingrid geeft de scholing samen met Paulien Kruiper van Fiercoaching. Mariendaal is een historische buitenplaats in een prachtig glooiend landschap met afwisselend bos, wei en historische lanen. Onze uitvalsbasis is een ruimte in de kapschuur van Hoeve Klein Mariëndaal. Dit is een monumentale pans dat in gebruik is als zorgboerderij. Hier vindt ook de (vegetarische) lunch plaats. Als het even kan lunchen we natuurlijk buiten! Hoeve Klein Mariëndaal is goed bereikbaar per openbaar vervoer en met de auto. Neem hier vast een kijkje.

Wat gaan we doen?

We zijn deze dag zoveel mogelijk buiten om jullie te laten ervaren hoe het is om buiten te coachen! De dag zal een combinatie zijn van oefeningen die we met elkaar buiten gaan doen en achtergrondinformatie over het buitencoaching. Onder andere waarom het zo goed en fijn is om in de natuur te coachen, wat de voordelen van in beweging zijn is, etc.  
Ook praktische zaken zullen we bespreken. Als je op voorhand vragen hebt die je zeker aan de orde wilt laten komen, stel ze ons gerust vast per mail! 
We beginnen om 09.30 uur, de inloop is vanaf 9.00 uur. De dag duurt tot uiterlijk 16.30 uur.

De kosten

De kosten voor de scholingsdag zijn € 295,- ex. btw. Dit is inclusief onbeperkt koffie en thee, huisgemaakte koekjes, geheel verzorgde vegetarische lunch, en natuurlijk alle oefeningen, informatie en de presentaties die we die dag behandelen. Voor studenten hanteren wij een korting. Als student betaal je 245,- ex btw.

Ben je erbij?

Superleuk! Stuur een mail naar:  info@eilandcoaching.nl met de volgende gegevens:


– je naam, organisatie waar je werkt, adres en telefoonnummer
– of je speciale dieetwensen hebt
– welke vragen je hebt m.b.t. buiten werken

Je ontvangt van ons na je aanmelding een factuur. Na betaling ontvang je een bevestiging en is je inschrijving definitief. Twee weken tevoren zal je alle verdere informatie ontvangen over de scholingsdag. 

Tot ziens op 11 november! Mocht je nog een beetje twijfelen, vraag dan eerst ons gratis e-book aan.

Ingrid heeft mij op een zeer fijne manier geholpen naar mijn leef- en eetpatroon te kijken. Luistert goed, en zet je op het juiste spoor. Al wandelend op de hei doe je energie op, zie je een prachtige omgeving en kom je volledig tot rust. Hierdoor ziet de wereld er na elke sessie weer een stukje mooier uit. Ingrid bedankt.

Hilversum – Cathy-

Call Now Button