Afvallen-diëten

Afvallen Hilversum
Gezond afvallen

KP_logo

“Ze geeft je het gevoel dat het mag”
“In persoonlijke gesprekken krijg je inzicht in het hoe en waarom van je (eet)gedrag en wat je  daarin kunt veranderen. Niet door calorieen of punten te tellen, maar juist door te kiezen voor lekkere en gezonde dingen. 

Ze geeft je niet het gevoel dat je niks mag, of juist van alles moet, ze helpt je om voor jezelf te kiezen en goed voor jezelf te zorgen” – Yvonne, Hilversum.

Voor welke diëten kom je bij Eilandcoaching?                                  Afspraak maken

Dieetbegeleiding saai? Bij ons niet!

Naar de diëtist gaan doe je meestal niet omdat je het leuk vindt. Je moet of wilt afvallen en hebt dat al meerdere keren geprobeerd, je hebt darmklachten,  eet niet goed vanwege stress of hebt overgangsklachten, etc.  Behalve dat dit al lastig genoeg is verwacht je ook nog eens dat je nu niets meer mag! Niets is minder waar. Bij ons mag je genieten van eten, genieten van beweging en bovenal plezier hebben in de, vooral, praktische begeleiding, zoals:

  • We kunnen samen boodschappen doen, ik vertel wat je beter in je karretje legt
  • Wandelconsulten op de Gooise heidevelden of hardlopen als onderdeel van de begeleiding
  • Keuze uit consulten per uur of PUUR-pakketten
  • Intensieve begeleiding op een eiland
  • D.m.v. coaching sámen ontdekken waar jou eetgedrag vandaan komt
  • Een kookworkshop of kookdemonstratie bij je thuis
  • Advies n.a.v. de eetwaren in je koelkast

Eilandcoaching is gespecialiseerd in de begeleiding bij stressgerelateerde klachten zoals overgewicht, darm- en hormonale klachten en de andere klachten zoals boven beschreven. Niet meer en niet minder. Eilandcoaching biedt meer dan dieetbegeleiding alléén. Een dieet moeten volgen betekent dat gedragsverandering noodzakelijk is. Niet altijd even gemakkelijk. Bij Eilandcoaching nemen we de tijd om naar je te luisteren en de adviezen zo veel mogelijk af te stemmen op jou eet- en leefpatroon. Ieder consult duurt een uur, nooit korter. Je krijgt informatie over de te volgen dieetadviezen en samen onderzoeken we de mogelijke barrières die het je moeilijk maken het dieet te volgen en gaan we op zoek naar oplossingen. Coaching vormt dus een onderdeel van de begeleiding. Verder krijg je recepten, menuvariaties en wordt je als dat je helpt ook nog extra via mail en WhatsApp gestimuleerd je aan je dieet te houden.

Indien je bij ons komt voor een dieetadvies vragen we je een verwijzing bij de huisarts te halen.  naar “vergoedingen”

Ingrid Kop staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici dcn logo
onder nummer 19900781689 en is aangesloten bij de Dietistencoöperatie Nederland (DCN). U kan meestal binnen 24 uur bij ons terecht.

 

“Nooit eerder zo ontspannen met eten omgegaan.”
Nooit eerder zo ontspannen met eten omgegaan sinds ik met Ingrid op de hei loop! Ze is goed in luisteren, adviseren en geeft mij veel informatie. Ook bij een kleine terugval weet ze mij weer te motiveren om door te gaan. Blij met haar! – Birgit, Hilversum

 

 

Zoektermen: dietist Hilversum, dietist Laren, dietist ’t Gooi, afvallen Hilversum
Call Now Button