Ingrid Kop – Diëtist Hilversum

dietist, leefstijlcoach en stress- en burnoutcoach in Hilversum

Zoek jij een betrokken diëtist  of leefstijlcoach in Hilversum? Ingrid Kop werkt coachend vanuit betrokkenheid, ervaring en kennis.

Ik ben , diëtist / leefstijlcoach, stresscounselor en hardlooptrainer
Ik ben diëtist/leefstijlcoach, stresscounselor en hardlooptrainer. Daarnaast werk ik als burn-outcoach. Een perfecte combinatie waarmee ik jou help vitaal te worden en te blijven. Ik ben enthousiasmerend en motiverend. Ik geef je de -vrouwelijke- kracht om je sterk te voelen, jezelf te leren accepteren en gedrag op een positieve manier te veranderen. Je voelt je bij mij veilig en geaccepteerd. Als geen ander weet ik hoe het voelt om gecoacht te worden.

Geen kant en klaar dieet maar één speciaal voor jou.

De combinatie van mijn opleidingen biedt een andere aanpak van overgewicht en stressgerelateerde klachten. Geen kant en klaar dieet maar samen onderzoeken welke achterliggende oorzaken er zijn waardoor je klachten zijn ontstaan in combinatie met voedings- en/of dieetadviezen, anti-stresscoaching en beweging. Omdat de begeleiding altijd buiten is heb je meteen lichaamsbeweging op een ontspannen manier.

Jouw karakterstuctuur als uitgangspunt van de begeleiding.

Samen gaan we op onderzoek uit wat voor jou het beste is
Bij mijn coaching vormen karakterstructuren geregeld het uitgangspunt van de begeleiding. Zo is er bijvoorbeeld een structuur waarbij er een (onbewuste) angst is dat er niet voldoende is of de vrees verlaten te worden. Deze angst is ontstaan in de vroege jeugd en onbewust aanwezig. Zij of hij geeft veel aan anderen, zorgt graag voor anderen. Deze mensen hebben een neiging tot overgewicht en (eet)verslaving. Ook doen ze niet zo veel aan beweging. Anderen negeren hun eigen behoeften. Zijn inwendig boos omdat ze nooit “nee” zeggen en kunnen vaak moeilijk “loslaten” en kampen daardoor met overgewicht. De natuur gebruiken we om samen oefeningen te doen die je meer inzicht kunnen geven en daardoor helpen (eet)gedrag te veranderen.

Opleidingen en achtergrond.

Hardnekkige gedachten leiden tot overgewicht. Dat pakken we aan
Sinds 1992 ben ik diëtist. Mijn 4 jarige dietetiek HBO-opleiding heb ik gedaan in Amsterdam. Ik heb voor diverse organisaties gewerkt en ben vervolgens een eigen praktijk gestart Hilversum en omgeving. Mijn opleidingen voor lifecoach (2 jaar) en stresscounselor (1 jaar) heb ik gevolgd bij Sonnevelt Opleidingen. Daarnaast ben ik gecertificeerd hardlooptrainer en werk ik als zzp-er als burn-outcoach voor Bofit. Vandaar mijn specialisatie Voeding & Stress. Dankzij de combinatie van opleidingen die ik gedaan heb en mijn jarenlange werkervaring mag ik mij tevens officieel leefstijlcoach noemen.

Ik doe continue aan scholing op het gebied van (dieet)voeding & stressgerelateerde klachten en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici onder nummer 19900781689. Tevens ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor zelfstandig gevestigde diëtisten DCN (Diëtisten Coöperatie Nederland, lidmaatschapsnummer 13503),  Ik vind hardlopen, wandelen, koken en lekker eten dé manieren om te ontspannen, het liefst op een wadden- of Spaans eiland.

Zoektermen: dietist-Hilversum, wandelcoach Hilversum, burn-outcoach Hilversum, leefstijlcoach Hilversum
Call Now Button