Voor verwijzers

 

Directe Toegankelijkheid Diëtetiek (DTD)

Sinds 1 augustus 2011 is de diëtist direct toegankelijk. Dit betekent dat de cliënt zonder verwijsformulier een afspraak kan maken bij de diëtist. De diëtist begint de directe toegankelijkheid met een screening. Indien uit de screening blijkt dat aanvullend onderzoek nodig is zal de cliënt naar u worden terugverwezen. Nadat aanvullend onderzoek heeft plaatsgevonden kan de cliënt alsnog met een verwijsbrief bij de diëtist terecht voor dieetbegeleiding. Als er geen aanleiding is om de cliënt terug te verwijzen naar de (huis)arts zal de dieetbegeleiding direct worden gestart. Na afloop van de screening zal er, in overleg met de cliënt, een rapportage worden verstuurd met de bevindingen.

Verwijsformulier

Eilandcoaching stelt een verwijsformulier van de (huis)arts en op prijs en vindt het prettig om op basis daarvan de behandeling te starten. Wilt u verwijsblokken of visitekaartjes van Eilandcoaching ontvangen? Wij brengen ze bij u langs. U kunt ook gebruik maken van het digitale verwijsformulier. U download het hier.

Rapportage

Na ieder eerste consult, indien nodig tussentijds, en na het laatste consult ontvang u van ons een rapportage.

Nieuwsbrief

Eilandcoaching geeft drie maal per jaar een nieuwsbrief voor de wachtkamer uit over een dieet gerelateerd onderwerp.

Contact

Wilt u nieuwe verwijsblokken of visitekaartjes ontvangen of telefonisch overleggen? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-24725912 of via info@eilandcoaching.nl.

 

 

Call Now Button