Dagje mindfulness in de natuur

Een mindfulness workshop in Hilversum

Mijn vriendin gaf mij deze workshop kado. Ik heb dingen gezien waar ik normaal zo aan voorbij zou lopen. En wat een verschil in mijn stressniveau dan voor we van start gingen! Ik ben helemaal ontspannen!

– Carla, Utrecht

Een dagje mindful zijn in de natuur, dat voelt goed!

Een hele dag uit je hoofd gaan, de natuur volop ervaren en volledig ontspannen weer naar huis. Je zal het maar als kadootje krijgen! Of als teamuitje!

Eilandcoaching gaat samen met jou, met je vrienden of familie of je team op stap. Je beleeft de natuur zoals je hem nog nooit meegemaakt hebt. Je gaat dingen zien en horen waar je normaal zo aan voorbij gaat. Mindfulness gaat je helpen om vriendelijker en milder naar jezelf en anderen te zijn en bewuster je keuzes te maken omdat je uit de automatische piloot stapt. Vanuit de mindfulness ben je oké zoals je bent, want je leert zonder oordeel waar te nemen.

Wat het je oplevert

  • Een hele dag ontspanning voelen
  • Uit je hoofd gaan / minder denken
  • Ontspanningsoefeningen voor thuis
  • Echt waarnemen door nieuwsgierig te zijn
  • Leren niet of minder te oordelen
  • Mildheid naar jezelf en anderen
  • Kennis over de natuur en verwondering
  • Focussen / aandacht vast houden
  • Verbinding met dat wat om je heen is
  • Leren loslaten en minder stress in het dagelijks leven

Wat gaan we doen?

We starten om 10.30 uur in de ochtend en lopen dan samen de Zuiderheide in Hilversum op. Tijdens het ochtend programma leer je ontspanningsoefeningen, leer je vertragen en leer je al je zintuigen in te zetten. Daarna gaan we mindful lunchen. Het middagprogramma vullen we met allerlei oefeningen waarbij we de natuur inzetten. We eindigen met een stiltewandeling en rond half 3 zijn we weer terug. Je krijgt ook een aandenken aan deze dag mee.

Wat breng je mee? Bij vochtig weer iets om op te zitten. En als het koud is, trek warme kleding aan en doe goede schoenen aan. Neem ook zelf je drinken, lunch en eventueel een tussendoortje mee. De kosten voor deze mindfulness workshop bedragen 95 euro ex btw. voor particulieren. Onder boeking van minimaal 3 deelnemers. Je kan je opgeven via het contactformulier of bellen.

Voor bedrijven: zie hier ons groene teamuitje.

Data:

Bel voor de mogelijkheden: 06-24725912

Liever mindfulness beoefenen op een eiland? Neem dan ook eens een kijkje op onze andere website die geheel over de eilanden gaat waar wij met je naar toe kunnen gaan.

Call Now Button