Online dieetcoaching

Voor als je niet om de hoek woont

Ik woog vanmorgen 63.0, weer 4 ons kwijt dus. We zijn op de goede weg!

– Mariska

Afvallen! Juist nu gaat dat je lukken!

Thuiswerken, meer binnenblijven, stress, de sportschool was dicht en de koektrommel is binnen handbereik… Corona kan een grote uitdaging zijn voor je gezondheid en je gewicht. Maar het is óók een grote kans. Een kans om juist nu nieuwe gewoontes aan te leren, gezonder te eten en af te vallen. Ik help je graag, met online voedingscoaching. Ook handig voor als je niet om de hoek woont.

De basis voor de online dieetcoaching zijn (bijna) dagelijkse tips of opdrachten met als doel stap voor stap een gezond voedingspatroon en gezond eetgedrag aan te leren. Als je meer persoonlijk advies of contact wilt kies je voor een wat uitgebreider pakket. We gebruiken mail, whatsapp, skype, facetime of heel gewoon, de telefoon.

Zorg goed voor jezelf

Het lijkt misschien een luxe probleem om nu met je gezondheid bezig te zijn. Er gebeurt van alles in de wereld, dus wat maakt je gewicht nu uit? Maar juist nu is er ruimte om vaste gewoontes los te laten en om nieuwe gewoontes aan te leren. Je bent niet de enige: veel mensen grijpen deze periode aan om vaker zelf te koken, elke dag een ommetje te maken, online te sporten of op tijd naar bed te gaan. Juist in tijden van verhoogde stress is het zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Maar waar begin je mee? Ik geef je 5 tips:

1. Kook zelf

Zelf koken: daar heb je nu misschien meer tijd voor. Zorg voor drie goede maaltijden per dag. Dan heb je minder kans op snoepen en snaaien tussendoor. Denk bij ontbijten bijvoorbeeld aan yoghurt met granola en fruit, brood met een gebakken ei of een kom havermoutpap met fruit. En bij de lunch aan een goed gevulde salade of een kom soep met brood. Eet ’s avonds een zelf bereide warme maaltijd, met lekker veel groenten. Op de website www.puurgezond.nl vind je veel gezonde recepten.

2. Zet 10.000 stappen per dag

Dagelijks een frisse neus halen is heel gezond. Installeer een stappenteller op je telefoon en probeer minstens 10.000 stappen per dag te zetten. Dat komt neer op ongeveer 75 minuten wandelen. Of thuis bewegen, want dat kan natuurlijk ook! Het huishouden, traplopen, in de tuin werken of even dansen op je favoriete muziek.

3. Ga naar buiten

De zon is nu je vriend. De UV-stralen van de zon zorgen ervoor dat de huid vitamine D aanmaakt, een belangrijk vitamine voor onze weerstand. Zorg dat de zon ook bij je huid kan komen: laat minimaal je handen en hoofd onbedekt, maar voorkom uiteraard dat je verbrandt.

4. Slaap voldoende

Genoeg slapen is ook erg belangrijk voor de weerstand en een goede werking van het immuunsysteem. Het helpt je lichaam herstellen en verlaagt de stress. Bovendien zorgt voldoende slaap ervoor dat je de volgende dag minder gaat snoepen. Kort slapen verstoort namelijk de aanmaak van hormonen die je honger- en verzadigingsgevoel regelen.

5. Ga niet een streng dieet volgen

Misschien maak je je zorgen over je gewicht en de gevolgen van het corona-virus. Het is geen goed idee om nu een streng dieet te gaan volgen. Dat ondermijnt je weerstand. Het is wél een goed idee om nu aan je gewicht te werken, maar dan op een gezonde, ontspannen manier. Ik help je graag! Bij mij kun je nu een 8-weeks pakket voor online coaching aanschaffen. Zo kun je op een ontspannen en gezonde manier werken aan je gezondheid.

Online voedingscoaching, kies voor pakket Extra Large.

In 8 weken werk je stap voor stap aan je gezondheid, val je af én kom je lekkerder in je vel. Het pakket kost 220,-. Voor dat bedrag krijg je 8 wekelijkse online of telefonische consulten van 30 minuten en werk je stap voor stap naar een gezond gewicht en gedrag.  Je krijgt er twee maandmenu’s bij vol lekkere gemakkelijk te maken gezonde recepten. Wil je het pakket bestellen? Stuur dan een mail naar info@eilandcoaching.nl of ga naar de contactknop onderaan deze pagina.

Naast bovenstaand pakket hebben we nog drie programma’s.

Online coaching Small:

Iedere werkdag* (maandag tot en met vrijdag) ontvang je van Eilandcoaching een opdracht of een tip. Via de mail, via de whatsapp, hoe je maar wilt. De adviezen zijn gebaseerd op een gezonde voeding volgens de richtlijnen van Puur Gezond. Je weegt en meet je tailleomvang 1 maal per week en mailt dat door.

Online coaching Medium:

Dit coachpakket omvat hetzelfde als small, daarbij ontvang je wekelijks een weekmenu en 3 maal 15 recepten.

 

Online coaching Large:

Zoals Medium, een maandmenu, en daarbij krijg je wekelijks een kwartier persoonlijke online coaching via de mail, whatsapp of via skype.

 

Online coaching Extra Large:

Ons meest uitgebreide online dieetcoach pakket omvat alles uit Large + een persoonlijke dieetlijst en adviezen. Wekelijks heb je een half uur persoonlijke coaching via mail,  skype of whatsapp.

 

Natuurlijk wil je dan nog weten wat het kost:

4 weken8 weken
small4075
medium4585
large80150
extra large120220

Liever wandelend begeleid worden of via zoom?

Kijk dan op de homepage wat te bieden hebben of maak direct een afspraak.

Afspraak maken
Call Now Button