Beweging

 

Personal hardloopcoaching.

Wil je op een rustige en professionele manier leren hardlopen? Wil je bijvoorbeeld afvallen m.b.v. hardlopen? Wij geven individuele trainingen o.a. voor mensen met overgewicht. De trainingen zijn gericht op het beheersen van de juiste looptechniek en daarmee op het voorkomen van blessures. Wie fysiek in goede conditie is zit beter in zijn vel, heeft minder stress en heeft minder kans op depressies. En daardoor heb je minder behoefte je emoties, stress en moeheid weg te eten. Wie sport slaapt over het algemeen ook beter en wie goed uitgerust is staat steviger in zijn schoenen en zal eerder “nee” zeggen tegen eetbare verleidingen.

HardloopCoaching

je hoofd laten leegwaaien

Het helpt zeer om met iemand samen te lopen die motiveert
Ik ben zeer tevreden over de hardloopcoaching. De trainingen waren erg gezellig en het helpt zeer om met iemand samen te lopen die motiveert. – Nina, Hilversum

Als je af wilt vallen m.b.v. hardlopen moet je een zo hoog mogelijke vetverbranding bereiken. Dit doe je door te trainen op zo’n 60- 70% van je maximale hartslag. Dat is 220 minus je leeftijd x 60-70%. Door hard te lopen op het juiste tempo hou je het ook langer vol, en verbrand je dus meer vet. Door ook op conditie te trainen hou je het steeds langer vol. Na een half uur hardlopen blijft je vetverbranding ook nog eens uren door gaan. Tel uit je winst!

Bij Eilandcoaching krijg je een twee maal per week een individuele training van 1 uur, een persoonlijk trainingsschema, aandacht voor de juiste looptechniek onder andere door middel van videoanalyses en voedingsadviezen. Je betaalt 75,00* per week of 250,00* per maand.

Toch liever zelf lopen? Hier vind je ons hardloopschema 5 km beginners.

Bekijk hier de opwarmoefeningen op youtube.

Youtube

 

De beginnerscursus, 6 maal in een klein groepje:

Hardlopen met plezier. Ingrid heeft een trainersopleiding Bewust Hardlopen gevolgd. Deze loopgroep is geschikt voor mensen met overgewicht, eventueel in combinatie met hart- en vaatziekten, diabetes en/of hoge bloeddruk. Je leert de juiste looptechnieken aan en naar je lichaam te luisteren waardoor je blessurevrij met plezier zult leren hardlopen. Inclusief videoanalyses. Leer hardlopen in te passen in je leefstijl. Het maximum aantal deelnemers is 4.

Prijs 99,00 incl. btw voor 6 maal 1,5 uur. Zie hier de actuele data.

Damloop 2015

Damloop 2015

 

Anti-stress wandelen of ontspanningswandelgroep:

Eilandcoaching begeleidt veel mensen met burn-out en mensen die een haastig leven leiden. Wil jij werken aan je conditie en door middel van wandelen en oefeningen doen in de natuur tot rust komen en leren ontspannen? Dan is dit misschien een geschikte groep voor jou. Vanaf februari 2018 gaan we op woensdagochtenden de bossen in bij de Zuiderheide in Hilversum. Gedurende een wandeling van ongeveer 1,5 uur krijg je telkens een aantal ontspanningsoefeningen aangeboden.

Kosten: 125,- incl. btw voor 6 maal + 1 coachsessie. Kijk in de agenda voor de actuele data.

 

Mee sporten?

Zoek je een sportmaatje? Je kan met Eilandcoaching mee als we zelf gaan sporten.

Bijvoorbeeld klimmen in Bussum, krachttraining in de sportschool of zwemmen.  Kosten 10,00 per keer inclusief een kopje koffie. de entree betaal je zelf.

 

* Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw. Bij voortijdig stoppen is er geen restitutie van cursusgelden. Tijdens vakantie of ziekte van de trainer zullen alternatieve data aangeboden worden.

 

 

Call Now Button