Personal hardloopcoaching

Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging!

Alles wat ik niet meer durfde doe ik weer! Jarenlang liep ik vast door lichamelijke en geestelijke klachten en durfde ik niet te sporten! Ingrid heeft mij uit deze negatieve sleur getrokken en alles wat ik niet durfde doe ik weer! Ik loop nu 3 keer in de week en voel me zowel geestelijk en lichamelijk stukken beter!

 – Marcella, Nijkerk

Heb je moeite met in beweging komen?

Wil je op een rustige en professionele manier leren hardlopen? Loop je vast of heb je angsten en moeite om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen? Of wil je afvallen m.b.v. hardlopen? Ingrid geeft individuele trainingen o.a. voor mensen met overgewicht. De trainingen zijn gericht op het beheersen van de juiste looptechniek en daarmee op het voorkomen van blessures. Wie fysiek in goede conditie is zit beter in zijn vel, heeft minder stress en heeft minder kans op depressies. En daardoor heb je minder behoefte je emoties, stress en moeheid weg te eten. Wie sport slaapt over het algemeen ook beter en wie goed uitgerust is staat steviger in zijn schoenen en zal eerder “nee” zeggen tegen eetbare verleidingen. Beweging helpt, dat weet inmiddels iedereen, maar doen is een ander verhaal.

Ik ben zeer tevreden over de hardloopcoaching. De trainingen waren erg gezellig en het helpt zeer om met iemand samen te lopen die motiveert.

– Nina, Hilversum

Toch liever zelf lopen? Hier vind je ons hardloopschema 5 km beginners.

Bekijk hier de opwarmoefeningen, doe ze alvorens je gaat rennen om blessures te voorkomen.

Call Now Button