Wandelcoach Frits

Voor begeleiding bij levensvragen en wandelbegeleiding

Hij luistert en hij hoort me.

– Peter, Hilversum

Zoek je een wandelcoach in de buurt van Hilversum?

De vraag naar een wandelcoach in Hilversum neemt toe en Eilandcoaching krijgt het steeds drukker en daardoor zou een wachtlijst kunnen ontstaan, wat we niet wenselijk vinden. Steeds meer mensen willen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Eilandcoaching heeft het team daarom onlangs uitgebreid met Frits Jurriens. Frits heeft meerdere opleidingen doorlopen op het gebied van levenscoaching en wandelcoaching.

Met Frits kun je op de hei en in het bos lopen als je levensvragen hebt. Dit gebeurt bij voorkeur in de bossen of de heide rondom Hilversum. Tijdens het wandelen komen je coachvragen uitgebreid aan bod.

Frits wandelt daarnaast ook met ouderen. Hij wordt wekelijks ingehuurd door de familie en / of bewindvoerders van (licht dementerende) ouderen om wekelijks een of twee uur met hen te gaan wandelen. Voorwaarde is wel dat de client geen fysieke beperkingen heeft. Ook loopt Frits met clienten die het fijn vinden om op afspraak met hen 1 of 2 maal per week een uurtje het bos in te gaan. Omdat ze graag in beweging willen, maar dan wel samen met iemand anders. Zijn andere doelgroep zijn mensen die geactiveerd moeten worden en wat vaker de deur uit mogen. Verder kan je hem vragen voor een mindfulness wandeling met je team.

Over Frits

Frits is geboren in 1966 en houdt van wandelen, fietsen, computeren en van wonderlijke muziek. Het liefst gaat hij op vakantie naar eilanden. Hij is gecertificeerd wandelcoach en heeft ook een erkende opleiding gedaan tot levenscoach. Hij is een luisteraar, is geduldig en heeft humor. Als je met hem wandelt ga je dingen zien in de natuur waar je eerder zo voorbij liep.

Wil je een afspraak of meer info?

Afspraak maken
Call Now Button