Wandelcoach in Hilversum

Frits, voor de mannelijke energie

Hij luistert en hij hoort me.

– Peter, Hilversum

Zoek je een mannelijke wandelcoach in Hilversum?

De vraag naar een wandelcoach in Hilversum neemt toe en Eilandcoaching krijgt het steeds drukker en daardoor ontstaat een wachtlijst, wat we niet wenselijk vinden. Dat komt onder andere door de pandemie die heerst. Steeds meer mensen willen letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Eilandcoaching heeft het team daarom onlangs uitgebreid met Frits Jurriens. Voor de mannelijke energie. Met Frits kun je op de hei en in het bos lopen als je levensvragen hebt. Hij coacht o.a. op de Zuiderheide aan de Oostkant van Hilversum waar hij al veel voetstappen heeft liggen.

Vaak vragen mensen waar de naam Eilandcoaching vandaan komt. Om daar in het kort antwoord op te geven: Ingrid en Frits wilden in 2010 op Eilanden gaan coachen maar begonnen toch ieder hun eigen eenmanszaak. En nu, 10 jaar later, komt die samenwerking er alsnog van.

Frits wandelt overigens ook met ouderen. Hij wordt geregeld ingehuurd door de oudere zelf / familie en / of bewindvoerders van (licht dementerende) ouderen om wekelijks een of twee uur met hen te gaan wandelen. Voorwaarde is wel dat de client geen fysieke beperkingen heeft.

Over Frits

Frits is geboren in 1966 en houdt van wandelen, fietsen, computeren en van wonderlijke muziek. Het liefst gaat hij op vakantie naar eilanden. Hij is gecertificeerd wandelcoach en heeft ook een erkende opleiding gedaan tot levenscoach. Verder werkt hij behalve voor Eilandcoaching ook als computercoach in Hilversum en omgeving. Hij helpt mensen thuis met allerhande computerproblemen. Hij is de man achter deze website. Hij is een luisteraar, is geduldig en heeft humor.

Wil je een afspraak inplannen met Frits?

Of wil je meer informatie over het wandelen met ouderen?

Afspraak maken
Call Now Button