#Voetstappenchallenge

#Voetstappenchallenge Hilversum

Trainen voor het Voetstappenpad

Het was heel gezellig!

– Thessa, Hilversum

Wil jij een echte voetstappenchallenge aangaan?

Hilversum, Thessa en ik dagen jou uit om tot eind januari 2021 te trainen voor de #Voetstappenchallenge Hilversum. Thessa van Livehilversum ging jou voor en maakte vlogs van haar trainingen die je kan volgen op Instragram.

Nu we in een corona lockdown zitten is het enorm druk in mijn kantoortjes, de bossen en heiden rondom Hilversum. En daar loopt ook het Voetstappenpad. Een mooi pad van 25 kilometer rond Hilversum. Door schitterende natuurgebieden. Iedereen die van wandelen houdt, gezond(er) wil leven, meer wil bewegen en vooral ook onze mooie natuur wil ontdekken raad ik echt aan een kijkje op de site van LiveHilversum te nemen en de wandelschoenen aan te trekken.

Ik mocht de #voetstappenchallenge schrijven!

En daar ben ik trots op. Met Thessa liep ik een tocht van 11 kilometer, het Oppad en de Kromme Rading bij Kortenhoef en Loosdrecht. In de #Voetstappenchallenge zijn allerlei mooie wandelingen verwerkt die je terug kan vinden op de site van LiveHilversum. En daar vind je natuurlijk ook mijn trainingsschema! Het was een hele mooie wandeling, door weilanden, water en mooie natuurgebieden. En misschien wel juist in de winter, nu alle kleuren bruinachtig zijn en er een bepaalde rust heerst. Trek wel je waterdichte schoenen aan bij deze route zou ik zeggen.

Billboards langs de weg……..

Gisteren kwam ik terug uit Baarn, ik had er met een klant gelopen. Tot mijn verbazing zag ik in Hilversum overal langs de weg billboards staan van LiveHilversum waarop megagroot stond dat Hilversum je uitdaagt voor de #Voetstappenchallenge Hilversum. Geweldig! Daar wordt ik blij van. Een supergezond initiatief van onze gemeente om de bewoners aan de wandel te krijgen. Iets wat ik al jaren uitdraag door al mijn sessies lopend met mijn clienten te doen.

Sneeuw?

De kerst was nat maar het blijft nog een tijdje winter. Ik hoop dat er sneeuw gaat vallen. En ik hoop dat het op 31 januari lekker druk is op het Voetstappenpad. Want dan gaat ik het Voetstappenpad zelf ook lopen, samen met mijn vriendjes Marileen van Vonkindewijk en Vandievegans! Misschien komen we elkaar dan wel tegen! Tip: neem ruim de tijd, trek er de hele dag voor uit en onderweg kan je op veel plekken koffie, thee en lekkere hapjes kopen. Maak er een feestje van!

PS: wil je liever trainen in hardlopen? Ook dat kan met Eilandcoaching. En nog veel meer!

www.eilandcoaching.nl
Bedankt voor het delen!
Call Now Button