Dietist en stress- & burnoutcoach in Amersfoort

De tijd nemen om je patroon aan te passen, zodat je niet snel weer in je oude gewoontes vervalt. Ingrid luistert, geeft goede tips en adviezen en leert je naar jezelf te kijken

Sylvia

Begeleiding in het bos

Zoek je een wandelende Puur Gezond dietist en stress & burnoutcoach in Amersfoort? Eilandcoaching werkt ook in Amersfoort in de bossen bij de dierentuin. En in Baarn in het Baarnse bos achter eetcafé de Generaal.

De Amersfoortse bossen zijn een schitterde plek om te coachen op gebied van voeding, stress en burn-out. Eilandcoaching werkt al jaren in de bossen rondom de dierentuin met cliënten met stress of een burn-out. Dus vonden we het tijd om nu ook al wandelend dieetsessies aan te bieden. We spreken af op de parkeerplaats van het Amersfoortse Bosbad aan de Barchman Wuytierslaan en lopen daar het bos in. Ook handig voor als je misschien in Soest woont en een wandelende dietist of stresscoach zoekt.

Ik krijg wel eens vragen van hoe doe je dat dan, zo in het bos? Wat betreft de begeleiding in principe niet anders dan als ik in een spreekkamer zou werken. Het buiten werken heeft echter een heel aantal voordelen. Buiten lopend begeleiden is het informeler, het praat makkelijker. Ik gebruik de natuur vaak als metafoor. Het bewegen kan gebruikt worden om bepaalde patronen zichtbaar te maken. Het stimuleert tot bewegen, je zet in een uur al snel 5000 tot 6000 stappen. En ik werk veelal met mensen die stress ervaren. De natuur en de beweging helpen te ontspannen en het daglicht is van belang om serotonine aan te maken. Een gelukshormoon.

Voor wie op een weegschaal wil staan, dat mag je thuis doen. Na onze sessies ontvang je via de mail een samenvatting van ons gesprek, je hoeft dus niets te onthouden. Dat doe ik voor je. Alle sessies duren een uur.

Alles over de werkwijze van Eilandcoaching lees je op onze homepage.

Call Now Button