Een paar linkjes

Het was echt onvergetelijk. Het is voor mij een reis/leerproces over mezelf (terug) vinden, balans vinden, negativiteit mijden en positiviteit/creativiteit en alles wat je gelukkig maakt versterken.

– Jeanette

Foto’s Eilandcoaching: Hier vind je hele mooie eilandfoto’s van ons. Een voorproefje van waar je met Eilandcoaching mee naar toe kan gaan. We zijn zelfs een keer op Aruba geweest!

Eilandcoaching.com: Eilandcoaching coacht op eilanden. Op deze site lees je meer over wat we daar doen en waar je met ons ( Ingrid Kop en/of Annette van Hagen) naar toe kan.

Computer Coach Hilversum: Frits Jurriens is de ict-man achter de websites van Eilandcoaching. Frits lost al u computerproblemen thuis op. Hij komt op de fiets in het Gooi naar je toe.

BoFit: Ingrid werkt als stress en burn-outcoach ook voor BoFit in de cirkel rondom Hilversum. Zoek je elders in het land een stress- en burn-outcoach die buiten werkt volgens de BoFit methode? Neem dan eens een kijkje op de site en lees de ervaringsverhalen.

PuurGezond: Alle voedingsadviezen van Eilandcoaching zijn gebaseerd op de 10 basisprincipes van PuurGezond.

Vonk in de Wijk: Bij vonk geven we onze groeps mindfulness- en compassietraining. Vonk is een duurzame, vernieuwende en inspirerende plek in Hilversum. Met tiny houses!

Dietist-info.nl: Op deze site vind je ons ook met een artikel.

 

Call Now Button