Onze samenwerkingspartners

Het was echt onvergetelijk. Het is voor mij een reis/leerproces over mezelf (terug) vinden, balans vinden, negativiteit mijden en positiviteit/creativiteit en alles wat je gelukkig maakt versterken.

– Jeanette

Foto’s Eilandcoaching: Hier vind je hele mooie eilandfoto’s van ons. Een voorproefje van waar je met Eilandcoaching mee naar toe kan gaan. We zijn zelfs een keer op Aruba geweest!

Eilandcoaching.com: Eilandcoaching coacht op eilanden. Op deze site lees je meer over wat we daar doen en waar je met ons ( Ingrid Kop en/of Annette van Hagen) naar toe kan. Of misschien wil je wel meedoen aan een vitaliteitsweeknd/midweek op Texel.

Computer Coach Hilversum: Frits Jurriens is de ict-man achter de websites van Eilandcoaching. Frits lost al u computerproblemen thuis op. Hij komt op de fiets in het Gooi naar je toe. En, Frits is ook de wandelcoach die bij Eilandcoaching werkt.

Computer Coach Hilversum

BoFit: Ingrid werkt als stress en burn-outcoach ook voor BoFit in de cirkel rondom Hilversum. Zoek je elders in het land een stress- en burn-outcoach die buiten werkt volgens de BoFit methode? Neem dan eens een kijkje op de site en lees de ervaringsverhalen.

Loopjegezondinhetgooi is een samenwerkingsverband van Eilandcoaching en 4 andere professionals die buiten werken. Ons doel is bekendheid te geven aan huisartsen en praktijkondersteuners welke mogelijkheden er zijn om buiten met clienten te werken. 

PuurGezond: Alle voedingsadviezen van Eilandcoaching zijn gebaseerd op de 10 basisprincipes van PuurGezond.

Fiercoaching: Met Paulien organiseren wij scholingen Buitencoaching voor dietisten, leefstijlcoaches en gewichtsconsulenten.

Simply Sober: Vitaler wordt je ook als je minder alcohol drinkt. Je voelt je fitter en het helpt je om gewicht te verliezen. Wie stress heeft grijpt soms ook naar de fles en dat is niet helpend. Daarom werkt Eilandcoaching samen met Simply Sober.  

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is simply-sober-logo.png

Vonk in de Wijk: Bij vonk geven we onze groeps mindfulness- en compassietraining. Vonk is een duurzame, vernieuwende en inspirerende plek in Hilversum. Met tiny houses!

Dietist-info.nl: Op deze site vind je ons ook met een artikel.

 

Call Now Button