Samen met de lifecoach op een eiland

Coach Hilversum
Coaching op Ibiza

Je hebt overgewicht, stress of bent in de overgang. Jij verdient rust en echte aandacht om je leefstijl te veranderen. Dan kies je voor coaching op een eiland. 

“Het voelt heel veilig”
Ingrid is een coach die er met alle aandacht voor mij is. Maar ook een coach met humor waardoor moeilijke gesprekken soms iets gemakkelijker worden.Gesprekken met een lach en een traan, en alles mag er zijn. Het voelt heel veilig. – Jolanda, Noordwijkerhout


Een eiland doet wat met je.

Je wilt intensief de tijd hebben om te werken aan je persoonlijk proces en/of aan je leefstijl. Dat kan op een eiland! Eilandcoaching begeleidt op eilanden bij o.a.overgewicht, stress/burn-out, Prikkelbaar darmsyndroom en bij overgang. Maar je kan ook een week “detox-light” doen samen met Eilandcoaching. Wil je weten waar we allemaal bij begeleiden op een eiland en hoe het programma er dan uit ziet? Je leest het op eilandcoaching.com. De website van eilandcoaching die alleen maar over begeleiding op eilanden gaat.

Zodra je op een eiland komt voel je jezelf een ander mens. Zodra je op de boot stapt kom je los van het vaste land. Los van je vaste patronen, los van jezelf. Je voelt je krachtiger om vanaf een hoge duintop je patronen onder ogen te zien, te accepteren en/of te veranderen. Dit is de eerste stap op weg naar verandering. Een eiland is altijd in beweging. Er staat geen hek omheen, het is grenzeloos maar je kunt er wel op zoek naar de grenzen waar je tegen aan loopt. Het voelt vrij. Laat je op een eiland intensief begeleiden naar bijvoorbeeld een gezonder gewicht. De coach staat 24 uur per dag voor jou klaar en je hoeft helemaal niets zelf te doen. Alles wordt geregeld. Je kan je volledig op jou proces focussen.

 

Een dagje Texel coaching: 249,00*

Een hele dag coaching op een eiland: Texel (6 uur)! Ultieme aandacht voor jou (voedings)probleem. Heb je stress, overgewicht, overgangsklachten of andere problemen? Dan is een dagje Texel  zeer geschikt om in korte tijd stappen te maken. Texel ligt maar 15 minuutjes varen van Den Helder. Lees hier meer over een dagje Texel coaching.

Vitaliteit weekend op Texel: 399,00*

Eilandcoaching organiseert i.s.m. Truemove vitaliteitsweekenden op Texel voor maximaal 8 personen. Yin yoga, Puur Gezonde voeding, mindfullness, gezichtsgymnastiek, hardlopen en/of wandelen en individuele coaching zijn onderdeel van ons programma. Meer lezen? Link door naar www.eilandcoaching.com.

Je kunt ook kiezen uit drie pakketten:

Coaching op Vlieland, Ibiza en La Palma

 

La Palma is misschien wel het mooiste Canarische eiland. Zeker het groenste, met bijzondere boomgroei zoals de Canarische den en de Drakenbloedboom. Het vulkanische verleden komt tot uiting in diverse welhaast nog narokende lavastroomvelden verspreid over het eiland. Het schitterende wandelpad “Routa de Los Volcanos” kan een onderdeel van de coaching vormen, een ware uitdaging. Het toerisme is op La Palma gelukkig nog kleinschalig.

Wil je weten hoe het weekprogramma er uit ziet? Bel ons dan, stuur een mailtje of lees hier meer over coaching op een eiland. De intake en uitleg van het programma zal plaats vinden in een Spaans restaurant. Bij boeking van de reis krijg dit etentje uiteraard gratis. Prijsindicatie is inclusief 24/7 coaching, reis, verblijf, eten/drinken en soms een huurauto. Wil je het voordeliger? dat kan makkelijk! Dan gaan we op zoek naar een iets minder luxe locatie. Of kies voor je eigen favoriete eiland.

Coach only:

Jij bepaalt alles. Je boekt onze reis en verblijf en huurt alleen de coach in. De dagprijs is 240,- ex. btw. Je hebt dan wel de gehele dag een coach ter beschikking.

* btw 21%. Bij dieetcoaching kan je een deel (180,-) declareren bij de verzekeraar.
Call Now Button