Het voelt heel veilig. Ingrid is een coach die er met alle aandacht voor mij is. Maar ook een coach met humor waardoor moeilijke gesprekken soms iets gemakkelijker worden.Gesprekken met een lach en een traan, en alles mag er zijn. Het voelt heel veilig.

Jolanda, Noordwijkerhout

Een eiland doet wat met je, heel bijzonder!

Je wilt intensief de tijd hebben om te werken aan je persoonlijk proces en/of aan je leefstijl. En je verlangt naar echte rust en aandacht. Dat kan op een eiland! Eilandcoaching begeleidt op eilanden bij o.a. overgewicht, stress en burn-out, HSP, het prikkelbaar darmsyndroom, bij de overgang en andere levensvragen.

Zodra je op een eiland komt voel je jezelf een ander mens. Zodra je op de boot stapt kom je los van het vaste land. Los van je vaste patronen, los van jezelf. Je voelt je krachtiger om vanaf een hoge duintop of berg je patronen onder ogen te zien, te accepteren en/of te veranderen. Dit is de eerste stap op weg naar verandering. Een eiland is altijd in beweging. Er staat geen hek omheen, het is grenzeloos maar je kunt er wel op zoek naar de grenzen waar je tegen aan loopt. Het voelt vrij. En, je kan je volledig en in volle aandacht op jouw proces focussen. 

Eilandcoaching biedt individuele coaching op eilanden en retraites naar La Palma met maximaal 7 vrouwen. Van 22 – 29 november kan je weer mee. Lees hier meer over de vrouwenretraite naar La Palma.

Een dagje Texel coaching: 525,-*

Een hele dag coaching op een eiland: Texel (8 uur)! Ultieme aandacht voor jouw (voedings) hulpvraag. Heb je stress, een burn-out, overgewicht, overgangsklachten of andere vraagstukken? Dan is een dagje Texel  zeer geschikt om in korte tijd stappen te maken. Texel ligt maar 15 minuutjes varen van Den Helder.  Neem gerust contact op om te vragen wat we zoal  gaan doen.

Je kunt ook kiezen uit andere eilanden:

Vlieland voor een paar dagen, lekker dichtbij en waar je ook je hoofd kan laten leegwaaien.

Ibiza, ongeveer 2 uur vliegen, rustig buiten het zomerseizoen, met mooie contrasten van de blauwe zee, de lucht en het groen van de naaldbomen.

La Palma is misschien wel het mooiste Canarische eiland. Zeker het groenste, met bijzondere boomgroei zoals de Canarische den en de Drakenbloedboom. Het vulkanische heden komt tot uiting in diverse nog narokende Volcan Tajogaite en de lavastroomvelden verspreid over het eiland. Het schitterende wandelpad “Routa de Los Volcanos” kan een onderdeel van de coaching vormen, een ware uitdaging om boven jezelf en de wolken uit te stijgen. Het toerisme is op La Palma gelukkig nog kleinschalig. Wil je nog bijzonderder? Dan gaan we naar El Hierro, het kleinste Canarisch eiland. Eerst vliegen op Tenerife of Gran Canaria en dan met een boot of propellorvliegtuig verder. 

De tarieven voor individuele coaching lees je hier.

Lees hier ervaringen van deelnemers aan de La Palma retraite. Prijsindicatie individuele coaching is inclusief 4 uur privécoaching per dag, het verblijf, zelf bereide gezonde voeding en soms een huurauto. Je reis naar het eiland regel je zelf. Wil je het voordeliger? Dat kan. Dan gaan we op zoek naar een  minder luxe locatie of gaan zelfs kamperen op een Waddeneiland. Of kies voor je eigen favoriete eiland, regel het zelf, neem je coach mee en huur haar in voor minimaal 4 uur per dag.

Coach only:

Jij bepaalt alles. Je boekt onze reis en verblijf en huurt alleen de coach in. De dagprijs is 520,- ex. btw. Je hebt dan  4 uur per dag een coach ter beschikking.

* btw 21%. Bij dieetcoaching kan je een deel  declareren bij de verzekeraar. Voor ondernemers is coaching volledig fiscaal aftrekbaar.
Call Now Button