Wandelcoaching op La Palma

Vulkanen, zwarte stranden, zon en warmte en je grenzen verleggen: wandelcoaching op La Palma! 

La Palma is bij uitstek geschikt voor individuele wandelcoaching. Mooie wandelroutes, mooi weer, zwarte zandstrandjes, één en al vulkaan, maar ook oude laurierbossen. Een eiland om je hoofd leeg te maken, je gedachten te verzetten en alle controle los te laten. Ben jij zo’n zorgzaam type die thuis alles onder controle moet hebben? Maar heb je er ondertussen last van dat je nooit eens de rust heb die je wilt? Wil je je voeding aanpassen omdat je overgewicht hebt, last van je darmen, de overgang of migraine? Eilandcoaching neemt je mee op een ontspannende reis naar minder controle, meer rust en Spaans PuurGezond eten! Kies voor wandelcoaching op La Palma!

Wandelcoaching op La Palma met Eilandcoaching!

 

Het hele jaar door zon. Op La Palma zijn de temperaturen altijd aangenaam. In de winterzon zo’n 23 graden, in het voorjaar nog wat warmer en in de zomer is nooit te heet. La Palma wordt niet voor niets La Isla Bonita genoemd!

Het wandelprogramma: voor de individuele coachweek op La Palma hebben we een mooi  wandelprogramma in elkaar gezet. Zo gaan we 3 mooie wandelingen maken.

  • De eerste over lavavelden op de breuklijn van het eiland. De wandeling duurt bij elkaar 3 – 5 uur. Als we geluk hebben zijn grote delen van deze wandeling in de mist. Had jij een probleem met controle los laten? Op deze plek breekt ooit het eiland af en ontstaat er een tsunami in New York!
  • De tweede wandeling is lieflijk. We lopen bij Las Tricias en pauzeren bij een afgelegen klein biologisch restaurantje. Je drinkt er Aloë Vera of je eet er een sandwich van zelf gebakken brood. Hier zou je willen blijven wonen. Wil je het zwaarder? Dan dalen we 1000 meter af naar een soort piratennest aan zee. We moeten ook weer omhoog, maar wat een ervaring!
  • De derde wandeling gaat over de beroemde Ruta de Los Volcanos. Vijf uur lang langs meer dan 100 vulkanen. En nu maar hopen dat het niet te hard waait. Na afloop consumeren we een hele lekkere pizza in Fuencaliente. Die hebben we dubbel en dwars verdiend!
  • Bij de 7-daagse reis gaan we ook nog naar het dorpje El Remo. Hier heeft de tijd stil gestaan hoewel sinds kort de straatlantaarns op zonnepanelen branden…. We eten er in ieder geval niet minder op in één van de authentieke restaurantjes. Met uiteraard bienmesabe als nagerecht! Google dat maar eens!

Wandelcoaching op La Palma met Eilandcoaching #dietist

 

Canarische Casitas. We verblijven tijdens jouw coachreis op La Palma in een typische Canarische casita centraal op het eiland of dicht bij zee. Wil je een privézwembad. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Onze contacten op La Palma weten deze geweldige huisjes te regelen.

De individuele coachreis naar La Palma kost 1395,-ex. btw. voor 7 dagen (995,- ex btw. voor 5 dagen) en 2 nazorgsessies in het Gooi. Daarbij komen de kosten voor reis, autohuur, verblijf voor jou en de coach. Kosten voor voeding worden gedeeld, dat vinden we wel zo eerlijk. We koken samen. Voor ZZP-ers en bedrijven is wandelcoaching op La Palma 100% aftrekbaar.

Gratis intake? Bel 06-24725912 of mail info@eilandcoaching.nl

Wandelcoaching op La Palma bij #burn-out

 

 

Bedankt voor het delen!
Call Now Button