Wandelcoaching op Ibiza

Wandelcoaching op Ibiza

Ibiza is bij uitstek geschikt voor individuele wandelcoaching. Schitterende baaien, helder water, mooie zandstranden, groene bossen en spirituele plekken. Dus heb je last van stress of een burn-out? Eilandcoaching neemt je mee op een ontspannende reis naar minder stress.

Voor de individuele coachweek op Ibiza hebben we een mooi  wandelprogramma in elkaar gezet. Zo gaan we 3 mooie wandelingen maken.

  • De eerste uiteraard naar de meest spirituele plek van Ibiza met uitkijk op de rotsen van Es Vedra. Wist je dat hier twee hippies in een grot wonen?
  • De tweede naar de mooiste baai van Ibiza Ses Salades.
  • De derde wandeling gaat naar een piratentoren in het Zuiden van Ibiza langs het helderste water van de Middellandse zee.
  • Wil je meer? Dan gaan we een dagje met de boot over naar het eilandje Formentera. Neem je zwemkleding mee!

We verblijven tijdens jouw coachreis op Ibiza het liefste in een yurt of klein appartementje in de buurt van San Antonio. Wil je anders? Dan kamperen we in een tipi op de hippiecamping in Es Canar. Of wil je luxer? Dan boeken we een huis met meerdere kamers en eventueel een zwembad.

De individuele coachreis kost 1395,-ex. btw. voor 7 dagen en 2 nazorgsessies in het Gooi. Daarbij komen de kosten voor reis, autohuur, verblijf  voor jou en de coach. Kosten voor voeding worden gedeeld, dat vinden we wel zo eerlijk. We koken samen.

Gratis intake? Bel 06-24725912 of mail info@eilandcoaching.nl

wandelcoaching op Ibiza

Bedankt voor het delen!
Call Now Button