Workshops


Duurzame afslankcursus via de  PuurGezond® methode.  Start december 2019
 in Hilversum, maar kan ook bij jou thuis!

Lifecoaching is een essentieel onderdeel van de cursus

In acht bijeenkomsten word je met deze afslankcursus begeleid naar een gezond en duurzaam voedingspatroon. Geen verboden voedingsmiddelen maar vooral goed en lekker eten en meer bewegen. Verlaag je CO2 footprint terwijl je gewicht verliest. Lifecoaching maakt een essentieel onderdeel uit van deze effectieve cursus.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt 8 maal, 1 maal per 2-3 weken  2 uur begeleiding in een groep
  • De 8ste keer: supermarktrondleiding op zoek naar lekkere en gezonde, duurzame etenswaren
  • Vier persoonlijke weekmenu’s
  • Gratis boek “Puur Gezond. Slank in 8 stappen”
  • Individuele follow-up na 6 weken
  • Prijs 175,-
  • Aantal deelnemers 6-8
  • Kijk voor de actuele data hier

Of op afspraak bij jou thuis voor een groepje van minimaal 6 vrienden. Jullie betalen dan 160,00 p.p.

Afslanken volgens de puurgezond methode Hilversum dietist

 

 

 

 

 

Workshop Puur Gezond de overgang door!

21 Oktober 2019, 20.00 – 22.00 uur in Tiny House PLUpetit Hilversum.

Opvliegers, zweetaanvallen en droge slijmvliezen! Dat zijn nog maar een paar verschijnselen die bij de overgang horen. Je kan er wat aan doen. Door gezond te eten, bepaalde voedingsmiddelen te vermijden of juist te gebruiken en door je leefstijl te veranderen. Hoe? Dat leer je in de twee uur durende workshop op maandag 21 oktober, 20.00 uur in Tiny House PLUpetit op de Werf aan de Mussenstraat in Hilversum. Meld je wel tevoren aan via eilandcoaching.nl of bel 06-24725912.

 

UITGELICHT: Duurzaamheidsfestival 7 – 12 oktober Hilversum-Oost vanuit Tiny House PLUpetit op het plein achter het station.

Op ma, woe, vrij en zaterdag is Eilandcoaching aanwezig voor het beantwoorden van vragen omtrent tiny living en het verkleinen van je foot- en foodprint.

Ma 17.30 – 18.30 uur: groene wijksafari in Oost: groene kansen, waar kan meer groen in Oost komen?

Woe: gedurende de hele dag: Duurzaam voedingsadvies. Aan de hand van jouw persoonlijke eetpatroon krijg je  antwoord op de vraag “Wat ga jij vanaf vandaag anders doen om jouw foodprint te verkleinen?”

Om 17.30 -18.30 uur gaan we duurzaam boodschappen doen.  Neem je boodschappenbriefje mee, vul je winkelmandje op een duurzame manier en  na afloop bespreken we of het nog duurzamer kan.

Vrijdag: 17.30 – 18.30 uur: Ontstress-/ontspul –PLandeling. Tijdens deze PLandeling wandelen en plukken we tegelijkertijd afval van de straat. Het “plukken” komt van het Zweedse woord “Plocka” hetgeen verzamelen betekent. Wandelen helpt te ontstressen. Door het plukken heb je nog eens extra beweging en werk je aan je conditie. Thema van de wandeling is hoe te ontspullen. Wie minder bezittingen heeft, heeft ook minder stress.

Zaterdag: Duurzame markt: duurzaam persoonlijk dieetadvies voor als je wat kilo’s kwijt wilt en tegelijkertijd je foodprint wilt verkleinen ter compensatie van de CO2 die je uitstoot tijdens het afvallen.  En er is nieuwe gebruikte kleding voor je te koop voor een kringloopwinkelprijsje.

 

Personal Runningcoach.

Running_Coach & Dietist HilversumWe geven individuele trainingen voor mensen met en zonder overgewicht. Onze trainingen zijn gericht op het beheersen van de juiste looptechniek in combinatie met verbranding. Wie fysiek in goede conditie is, zit beter in haar of zijn vel. Daardoor heb je minder behoefte om je emoties, stress, zorgen en moeheid weg te eten. Als je af wilt vallen met behulp van hardlopen moet je een zo hoog mogelijke vetverbranding bereiken. Dit doe je door te trainen op zo’n 60-70%. Door hard te lopen op het juiste tempo hou je het langer vol, en verbrand je meer vet. Na een half uur hardlopen blijft je vetverbranding ook nog uren doorgaan.

Meer informatie vind je hier.

 

Supermarkt safari’s:

Hoe doe je zo duurzaam mogelijk boodschappen in de supermarkt. Neem je boodschappenlijstje mee.

Op aanvraag, met  6 deelnemers.

Prijs: 15,- p.p.

Duur: 1,5 uur

 

Duurzame kookdemonstraties aan huis:

Gezonde lunch, -warme maaltijd, -tussendoortjes of -high tea.

Prijs: in overleg te bepalen.

Call Now Button