De overgang vieren op Ibiza en 180 euro korting!

Wat een rare titel! Ja, je zal wel denken: “Wat een rare titel voor een blog!” Natuurlijk, maar ik heb wel je aandacht te pakken, nietwaar? Wij gaan de overgang vieren op Ibiza! De overgang is een fase in je leven waar jij als vrouw waarschijnlijk niet blij mee bent. Je sluit een periode af. Een periode van kinderen krijgen en opvoeden, misschien heb je een huis gekocht en wat al niet meer. Iedere fase die eindigt wordt vervangen door een nieuwe fase en dat kan je vieren. Je kinderen gaan uit huis en je hebt weer meer tijd voor jezelf en je sociale contacten. Eindelijk ook weer tijd om wat aan sport te gaan doen. Of yoga. Dat wilde je al zolang!

De overgang op Ibiza

 

Die opvliegers en vooral dat slechte slapen. We gaan er mee afrekenen! Dat herkennen wij Eilandcoachers maar al te goed. Of dat je gewicht toeneemt, natuurlijk op je buik. En je houdt zo van je wijntje! Zeker nu je weer wat vaker met je vriendinnen afspreekt. Je hoeft immers niet meer op tijd thuis te zijn voor het kroost. Een lekker hapje hoort er ook bij. Maar die extra kilo’s zijn niet zo goed voor je hormoonhuishouding. Je wilt dus wat afvallen, minder hormoonschommelingen en beter in je vel zitten. Als voeding daarbij kan helpen dan doe je dat graag. Je houdt sowieso wie zo van gezond eten, het liefst zonder pakjes en zakjes. Op Ibiza gaan we je in 5 dagen stap voor stap leren hoe je dat kan doen. In de ochtend een workshop over voeding en in de middag een geweldig mooie wandeling of Yinyoga op het strand. Voor de wandelingen laten we ons brengen en halen met een echte vintage hippiebus.

Coachreis voor vrouwen in de overgang op Ibiza met Eilandcoaching

 

Yin yoga op het strand. Op Ibiza gaan we je laten kennismaken met yoga. Yin yoga wel te verstaan. Dat is een vorm van yoga waarbij de houdingen die je aanneemt vooral zijn gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren, ontspannen ze en maken het bekkengebied los. Iedere houding wordt 3-5 minuten aangehouden zodat het bindweefsel langzaam wordt opgerekt en beter gehydrateerd wordt. Het helpt je leniger te worden en te ontspannen. Door Yin yoga voel je je ook fitter, emotioneel stabieler en worden je organen ondersteund. Natuurlijk doen we de yoga zoveel mogelijk op het strand.

 

Vintage en hippies. Tot slot pakken we ook nog een marktje mee, ook daarheen willen we met de vintagebus. Ibiza staat bekend om de hippies. In het Noorden is de beroemde hippiemarkt Las l. Wil je liever mee naar een geweldig sfeervol rommelmarktje? Nabij Cala Macella is iedere zondagochtend de leukste van het hele eiland. Kleding, tassen, sieraden en livemuziek, wat wil je nog meer.

Wijn en een zwembad. Oké, wij Eilandcoachers houden ook van een wijntje, toegegeven. Maar alcohol en hormonen, dat gaat niet goed samen, daar vertellen we je alles over tijdens deze leerzame en vooral plezierige en ontspannende week in ons huis met zwembad. We gaan je  je tijdens deze week heus niet volledig  droog laten staan maar we genieten met mate.

 

180,- korting. Ga je mee de overgang vieren op Ibiza? We gaan deze coachreis naar Ibiza organiseren in juni, als het al lekker warm is op Ibiza. Bij 6 deelneemsters gaat het feest door. Weet je dat de zorgverzekeraar dieetbegeleiding vergoedt? In ieder geval 180,- op jaarbasis. Je vliegticket heb je er zo dus al ruim uit. En boek je samen met je vriendin, dan krijg je allebei 5% korting. Voor overige prijsinformatie kijk je op onze website www.eilandcoacing.com of bel 06-24725912.

Bedankt voor het delen!
Call Now Button