Onthaastweken Rust, Yoga & Lekker Eten

“Rust, Yoga & Lekker eten”, onthaasten voor vrouwen.

Spiekeroog (219)
even helemaal tot rust komen en je laten verwennen

Eilandcoaching organiseert “Onthaastweken” voor vrouwen met en zonder overgewicht en/of vrouwen die rust willen leren vinden. Door met ons mee te gaan, trek je jezelf voor een korte periode terug uit het leven van alledag. Een periode waarin je kunt ontspannen en tot rust komen en waarin je verwend wordt met allerlei heerlijkheden en een fijn verwenpakket. Lukt het je maar niet om af te vallen? Heb je elk dieet al geprobeerd en verval je steeds weer in oude gewoonten? Eet je leegtes weg? Heb je veel last van stress? Dan nodigen we je uit mee te gaan op één van onze onthaastweken.

We gaan met aandacht kijken naar je voeding en (eet)gedrag. Bij Eilandcoaching ga je ervaren dat lekker eten leuk, gezond en ontspannend kan zijn. Zonder schuldgevoelens!

Heb je het gevoel dat jij altijd de kar moet trekken?
We gaan vooral ook onderzoeken waar gewoonten en overtuigingen bij jou persoonlijk vandaan komen. Hoe komt het toch dat wij vrouwen altijd een overvolle agenda hebben, alle zorgtaken op ons nemen en nauwelijks kiezen voor onzelf en daardoor te weinig tot ontspanning komen? Hiertoe werken we met oefeningen, die leiden tot inzicht en bewustwording. Daarnaast is er binnen het groepsprogramma voldoende ruimte voor individuele coaching. We maken (stilte)wandelingen in de natuur en er is voor wie dat wil gelegenheid tot hardloopcoaching.

Onze onthaastweken “Rust & Lekker eten” organiseren wij in een luxe vakantiehuis met sauna en open haard in de duinen van Schiermonnikoog of bij Casa Adelante, een luxe Bed & Breakfast met grote tuin, zwembad en open haard in de nabijheid van de Spaanse stad Sevilla. Beide locaties bieden een oase van rust, waarin we met een groep van maximaal 6 vrouwen stil staan bij een gezonde levensstijl zowel op mentaal als fysiek gebied.

Winterzon Sevilla, 20 graden, zo t/m vrijdag, november 2016:

  • Totaal 1195 euro, waarvan:
  • Transfer, 5 nachten prive(bad)kamer en maaltijden: 525 euro.
  • Coachprogramma: 670 euro.
  • Exclusief drankjes.
  • De vliegreis regel je zelf.

Uitwaaien op Schiermonnikoog, midweek, oktober 2016:

  • Totaal 1095 euro, waarvan:
  • Bootticket, 4 nachten privekamer, eten en drinken: 475 euro
  • Coachprogramma: 620 euro

Na de onthaastweek:

Binnen een maand na de onthaastweek heb je nog een vervolgsessie met 1 van de coaches.

Betaalwijze:

De facturen voor coaching en verblijf dien je binnen 2 weken na aanmelding te voldoen i.v.m. de door ons te maken kosten. Annuleren is helaas niet mogelijk, maar je kan wel de volgende reis met ons mee.  De reis gaat door bij minimaal 4 deelneemsters. Indien gewenst kun je een deelfactuur dieetadvisering van 180 euro krijgen die je kan declareren bij de zorgverzekeraar, afhankelijk van je verzekering en eigen risico kan je dan een deel vergoed krijgen.

Liever dichter bij huis blijven? Ga mee naar ons vitaliteitsweekend op Texel. Of wil je op een schitterend eiland gecoacht worden? Ga mee naar La Palma.

Call Now Button