Individuele mindfulness training in Hilversum

In het hier en nu leren leven

Ik heb geleerd om mindful te eten door een heel bijzondere oefening. Ik moest gaan nadenken over de reis van mijn rijstwafel! Sindsdien lunch ik iedere middag met aandacht.

Simone

Wat is jouw probleem?

Heb je veel stress of misschien een burn-out, of je kamp je met overgewicht? Sta je op de automatische piloot of heb je moeite om te gaan met hinderissen van het leven? Heb je moeite te accepteren, zit je altijd in je hoofd of wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Wil je bewuster leven en andere keuzes gaan maken in het leven? Dan is een individuele mindfulness training voor jou misschien de oplossing.

Tijdens de mindfulness coaching leer je in het hier en nu op een speciale manier aandacht te geven aan wat er is, zonder oordeel. Bij het beoefenen van mindfulness ga je leren je aandacht bewust ergens naar toe te richten. Je richt je aandacht niet naar het verleden of de toekomst. Wel ben je bewust van alles wat je in en buiten jezelf ervaart, zoals gedachten en lichamelijke sensaties. Je leert open te zijn naar de ervaring van het moment zonder te oordelen en zonder te identificeren. Dat laatste betekent dat je leert dat ervaringen, gedachten, emoties en lichamelijke sensaties komen en gaan. Je bent ze gewaar en komt los van de identificatie. Oftewel je bent niet je gedachten maar je hebt gedachten. Je bent niet je gevoelens maar je hebt gevoelens. Mindfulness gaat je helpen om vriendelijker en milder naar jezelf en anderen te zijn en bewuster je keuzes te maken omdat je uit de automatische piloot stapt. Vanuit de mindfulness ben je oke zoals je bent, wat je problemen ook zijn.

Hoe ziet de training er uit?

Onze individuele mindfulness training in Hilversum vindt altijd buiten plaats, op de Zuiderheide. Neem je yogamatje mee. De eerste sessie duurt anderhalf tot twee uur. Het eerste deel van deze sessie is het intakegesprek. Vervolgens zien we elkaar nog 7 maal ongeveer 5 kwartier waarin je leert mindfulness te beoefenen en we ook een korte nabespreking houden. Na afloop van de laatste keer evalueren we. Deze laatste sessie zal daarom wat langer duren. Na iedere sessie krijg je de geleerde oefeningen toegestuurd om deze thuis te gaan beoefenen. Oefening baart kunst, dat geldt ook hier. Om je daar voldoende tijd voor te geven spreken we 1 maal per twee weken af.

Door mindfulness toe te gaan passen kom je zelf tot antwoorden. Na de mindfulness coaching kan je er voor kiezen door te gaan met de compassiecoaching.

Wat kost het?

De totale begeleiding (8x, intake en evaluatie), kost 875 euro, inclusief btw. Voor bedrijven exclusief 21% btw. Je mag ook met zijn twee de training volgen. Je krijgt dan allebei 25% korting (625,- p.p., incl. btw) Er zijn werkgevers die een traject vergoeden. Indien je zowel voor de mindfulness- als de compassiecoaching kiest, dan ontvang je 10% korting en betaal je als particulier voor een 16-weekse training 1575 euro incl. btw voor beide trainingen. Je betaalt altijd vooraf.

Wil jij ook een mindfulness training in Hilversum volgen?

Afspraak maken

Call Now Button