Mindfulness- en compassietraining

een groepscursus in Hilversum

We deden een oefening waarbij ik stap voor stap moest lopen. Het vertraagde mijn gedachtengang en maakte mij bewuster van de keuzes die ik heb.

– Sylvia

Mindfulness op een inspirerende plek

Op dit moment draait de zomerbuiten training. In het najaar gaan we weer binnen van start met de mindfulness- en compassietraining bij Vonk in Hilversum. De groepstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten verspreid over enkele maanden. Na de zomervakantie op een duurzame, vernieuwende en inspirerende plek, namelijk bij Vonk in Hilversum! Maar nu eerst de zomercursus op de Zuiderheide in Hilversum. En bij voldoende belangstelling starten we in februari 2022 ook weer een voorjaarstraining.

Heb je veel stress of misschien een burn-out, of je kamp je met overgewicht? Sta je op de automatische piloot of heb je moeite om te gaan met hinderissen van het leven? Heb je moeite te accepteren, zit je altijd in je hoofd of wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Wil je bewuster leven en andere keuzes gaan maken in het leven? Dan is deze training voor jou misschien helpend.

Mindfulness gaat je helpen om vriendelijker en milder naar jezelf en anderen te zijn en bewuster je keuzes te maken omdat je uit de automatische piloot stapt. Vanuit de mindfulness ben je oké zoals je bent, wat je problemen ook zijn. Tijdens de training leer je in het hier en nu op een speciale manier aandacht te geven aan wat er is, zonder oordeel. Compassie of mededogen, is het vermogen om ons betrokken te voelen bij (emotionele) pijn en lijden zonder het weg te willen doen. Betrokken bij zowel onszelf als anderen. Het gaat samen met de wens de pijn te verlichten en de bereidheid om daarin zelf verantwoordelijkheid te nemen. Tussen de trainingen door heb je voldoende tijd om te oefenen. Neem je eigen matje en kussentje mee. En een fleecedekentje kan zeker ook geen kwaad. Anderhalve meter afstand is gegarandeerd.

Wanneer?

8 keer 1,5 uur van 20.00 uur – 21.30 uur

Najaarstraining in Vonk:

Op 8 maandagavonden bij Vonk in Hilversum, Larenseweg 139 van 20.00 – 21.45 uur: 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 1 november, 15 november, 22 november, 6 december, 13 december.

Kosten: 200,- inclusief btw

Aanmelden: info@eilandcoaching.nl of 06-24725912 of via de contactpagina

De trainingen gaan door bij voldoende aanmeldingen en uiteraard alleen als de coronamaatregelen dat toelaten. Wij bieden ook dagjes”Mindfulness in de natuur“.

Call Now Button