Wil jij goed leren hardlopen? Met minder kans op blessures? En gewicht verliezen?

Je wilt gewicht verliezen en daar past sporten bij. Veel mensen kiezen voor hardlopen. De meesten die willen gaan hardlopen starten zomaar uit het niets. Schoenen die niet aangemeten zijn, een schema dat veel te snel gaat en een te hoog tempo.

Gevolg: blessures! De helft van de mensen die onvoorbereid gaan trainen heeft in het eerste jaar al diverse blessures opgelopen. Met als gevolg (tijdelijk) moeten stoppen en minder plezier.

Ik ben er van overtuigd dat als je op een rustige en goede manier leert hardlopen dit een heerlijke sport is om te ontstressen en gewicht te verliezen. Wie minder stresst heeft ook minder eetbuien. Twee vliegen in 1 klap dus.  Sporten helpt jou je gewicht op lange termijn te behouden!

Bij Eilandcoaching kun je een beginners cursus ‘Bewust Hardlopen’ volgen.  Start: dinsdag 29 september 20.00 uur,  Zuiderheide Hilversum. De cursus is ook geschikt voor mensen met overgewicht en mensen die blessuregevoelig zijn.

De cursus ‘Bewust Hardlopen’ wordt in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers gegeven. Het is een techniekcursus met veel individuele aandacht. In de cursus worden houdingsoefeningen gedaan, die vertaald worden naar de loopbeweging. Er wordt verschillende malen gebruik gemaakt van videoanalyse, waarbij de vorderingen en aandachtspunten duidelijk worden geïllustreerd. Naast de looptechnische aspecten komen ademhaling, oefeningen ter bevordering van de rompstabiliteit, schoenkeuze, leefstijl en voeding aan bod.

prijs: 150 euro totaal of 30 euro per maand tot medio april

De eerste aanmelder ontvangt GRATIS  een exclusief Eilandcoaching running-shirt t.w.v. 25,00.
Aanmelden via de website of info@eilandcoaching.nl  of  bel 06-24725912.

Bedankt voor het delen!
Call Now Button