Detox, fysiek en digitaal

Detox, fysiek en digitaal, dat doe je in het bos!

Wil jij een detox fysiek én digitaal, in het bos? Midden in het bos in het Gooi staat onze kleine retro caravan. We noemen haar onze “ontstresskip”, ook al is ze van het merk Hobby. Een super vintage caravan die al 33 jaar mee gaat. Een duurzame tante dus. Zo duurzaam dat ze stroomloos is, dus digitaal afkicken gaat hier makkelijk.

detox fysiek en digitaal in de retrocaravan van Eilandcoaching

Ontstresskip

Je kan onze ontstresskip huren in combinatie met een all inclusive detox light. Bijvoorbeeld als start omdat je op je gewicht wilt gaan letten of gezonder wilt leven. Of gewoon omdat je wilt onthaasten en je verwend wilt worden.
5 dagen lang worden je dagelijkse detoxmaaltijden bereid en 2x per dag bezorgd, uiteraard in onze retro-koelbox. Ondertussen geniet jij in stilte van je digitale én fysieke detox. Je hoeft er niets voor te doen. Alleen maar luieren en wandelen in het bos of fietsen in de schitterende omgeving van bossen, heides, landgoederen, wateren, weilanden en meer. Of een dagje naar de sauna in Weesp, ook fijn.

Detox-light

Een kleine week heel bewust minder en bewust eten…..de detox light is biologisch, levert je voldoende voedingsstoffen en vezels en als het goed is heb je geen enorme honger. Moeilijk is het niet, en het is nog makkelijker vol te houden als er voor je gezorgd wordt. Een week is overzichtelijk en vol te houden. Het is tenslotte een detox “light”. Voor je start ga je eerst 3 dagen alvast afkicken van wat dingen: geen suiker, geen alcohol, frisdrank en sapjes uit een pak, geen koekjes, taartjes, chips, etc. Plan voor ná de detox week ook alvast wat rustmomenten in je agenda.  Zo kom je niet direct weer in de haastmodus en kun je bewuster bezig blijven met je leefstijl.

burnoutcoaching en een detox, fysiek en digitaal in het Gooi

Prijs

De huur die we bij een detox-light rekenen voor de ontstresskip is nacht 40 euro. Voor twee personen 45 euro. Wij zorgen dan voor beddengoed en dagelijks schone handdoeken. Voor het verzorgen en brengen van de detoxmaaltijden en drankjes rekenen we 30 eur0 per dag. Ben je met zijn tweeēn dan betaal je 20 euro p.p.p.d. Daarbovenop moeten we van de belastingdienst 21% btw rekenen.

Oftewel, kom je alleen? Dan betaal je voor een all-inclusief verzorgde detox-light 423,50 inclusief btw. Ben je met zijn tweeën, wat natuurlijk veel gezelliger is? Dan ben je 257,13 p.p. kwijt (incl.btw). Gezelliger en voordeliger! Dus, een detox fysiek en digitaal, is dat wat voor jou? Je kan ons mailen of bellen voor meer informatie. We mogen zes weken per jaar verhuren tussen april en medio september, dus wees er snel bij.

Onze caravan is ook te huur zonder detox-light:     

Wil je onze caravan huren zonder detox -light?  We hebben ook een kleine met wat meer info en foto’s.

detox, fysiek en digitaal in het bos

Call Now Button