Met Eilandcoaching naar een eiland!

Door Eilandcoaching kun je je intensief individueel laten begeleiden op een eiland. Je kiest voor een week Vlieland, Ibiza of La Palma. Uiteraard kun je je ook op een eiland naar keuze laten begeleiden voor één (bijvoorbeeld Texel) of meerdere dagen. Coaching op een eiland is ideaal voor alleengaanden. Je werkt aan jezelf, je hebt gezelschap én je bent op vakantie!

Dit is het programma op een eiland:

1. Intake / kennismaking in een Spaans restaurant in Hilversum. Een gedegen intake heeft wat meer tijd nodig. We spreken jou hulpvraag door, bedenken de doelen die je wilt gaan bereiken. We plannen een datum en locatie en je krijgt alvast wat eerste adviezen. Ook bespreken we de praktische kant van de reis en de betalingsvoorwaarden. Boek jij een weekje coaching dan betaalt Eilandcoaching het restaurant.

2. Naar de locatie: We reizen samen af naar de door jou gekozen locatie. Op Vlieland boeken we een goed hotel naar jou keuze.  Wil je het iets simpeler en goedkoper houden dan gaan we naar hotelletje de Veerman. Daarnaast huren we een fiets. De prijs wordt dan aangepast naar beneden. Ook op Ibiza, kiezen we samen een geschikt hotel uit op een rustige locatie en maken gebruik van een huurauto. Op La Palma verblijven we in een typisch canarische woning of in hotel Sol in Puerto Naos. Hier maken we gebruik van een huurauto. Tijdens de reis hebben we ruim de tijd een persoonlijk plan op te stellen. Iedereen komt namelijk met een andere reden, de een wil op iets persoonlijks gecoached worden, de ander wil bijvoorbeeld afvallen.

3. Hoe ziet de dag er ongeveer uit? 

08.30 – 09.30 uur ontbijt;  10.00 – 12.00 uur coachingsgesprekken en oefeningen; 12.00 – 13.00 uur    zelfreflectie;  13.00 – 14.00 uur lunch; > 14.00 uur  middagprogramma afhankelijk van de doelen + eiland verkennen / ontspanning; 18.00 – 19.00 uur tijd voor jezelf; 19.00 – 20.00 uur diner en rust / ontspanning. Alle maaltijden zijn inclusief. We eten gezond en indien nodig energiebeperkt. Je kunt er ook voor kiezen te detoxen of vasten.

4. Voor welk eiland kies jij? 

Vlieland: lekker dicht bij huis, brede strans om je hoofd leeg te laten waaien, vogels kijken in de Kroontjespolder, excursie naar het Reddingshuisje, mogelijkheid tot hardlopen.

Ibiza: In tegenstelling tot wat je zou verwachten kun je op het groene eiland Ibiza de rust vinden die je zoekt. Mooie baaien en kustwandelingen, wandelroutes door de bossen, aangename temperaturen en lekker Spaans eten.

La Palma: De parel van de Canarische eilanden, ook wel La Isla Bonita genoemd. Weinig toeristisch met zwarte stranden, altijd mooi weer, een overweldigende natuur met zowel bos als vulkanen, we lopen er natuurlijk de Routa de los volcanos, heerlijke visrestaurantjes.

Foto’s van al deze eilanden kun je hier zien.

5. De prijs aanpassen, kan dat? Ja dat kan. Met de keuze van de accomodatie kunnen we ook de prijs in jou voordeel variëren. Wel of niet een auto huren en zelf koken behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

 

Bedankt voor het delen!
Call Now Button