cursus “Succes met je praktijk!”

Je gaat een diëtistenpraktijk, gewichtsconsulentenpraktijk of coachpraktijk opzetten. Spannend!  En je weet nog niet zo goed te beginnen, wat je Unique selling point (USP) is en hoe je jou praktijk aan de man of vrouw gaat brengen. Stress, stress en nog meer stress! We leren ons vak, inhoudelijk zijn we goed, maar hoe dat ondernemen nou moet? Wij leren je een succesvolle praktijk starten.

Ik gaf voor mijn (aanstaande) collega’s uit het PuurGezond netwerk een presentatie over succes. Dat vond ik enorm leuk om te doen. En ik merkte dat men enthousiast was. En dat iedereen veel vragen had over hoe ik tot een succesvol bedrijf kwam.

Als je succes wilt hebben is het belangrijk vanuit het hart te werken. Naar je hart durven luisteren. En dat durft niet iedereen. Want dan ga je bepaalde keuzen maken en kies je soms voor het onzekere. En dat geeft stress. Maar als je er dan uiteindelijk voor gaat zal je merken dat het je ook heel veel energie geeft. Ik volg mijn passie en heb er een succesvolle praktijk mee opgezet. Een praktijk waarin ik mijn cliënten op het gebied van voeding & stress begeleid. Diëtetiek en coaching én beweging. Op mijn manier.

Ik vind dit vak zo mooi omdat ik een bijdrage lever aan de persoonlijke ontwikkeling van mijn cliënten. Op alle fronten. Toen bedacht ik tijdens mijn presentatie die donderdagmiddag in Utrecht “Ik zou het leuk vinden mijn aanstaande collega’s een stukje te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en dan gericht op het opzetten van hun praktijk”. Leren van het succes van Eilandcoaching. Dat scheelt jou in ieder geval stress en helpt je een stuk op weg naar je eigen praktijk. Wat mij trouwens opviel is dat veel mensen bij de presentatie aangaven altijd te weinig tijd te hebben. Wat ook weer stress geeft.

Dus wat heb ik bedacht? Ik bied een cursus waarin je actief, samen met anderen en individueel aan de slag gaat op weg naar je eigen praktijk. Heel doelgericht. Leren van elkaar en leren van anderen.

5 inspiratiessessies van een dagdeel in een kleine groep en 5 of meer individuele sessies waarin ik jouw persoonlijk coach. Dat laatste uiteraard wandelend op de hei of in het bos. Want zo coacht Eilandcoaching, buiten in de natuur. Een van onze  gastsprekers gaat je leren hoe je aan acquisitie doet, dus hoe jij je bedrijf gaan promoten.  Out of the box en uit je comfortzone, maar zo gaaf! Ook komt een jonge vlogger  je leren hoe je jezelf presenteert op video maar ook op het internet. Want alleen tekst, dat werkt in deze tijd niet meer. Kijk maar eens naar het filmpje op de homepage! In de voorlaatste groepsbijeenkomst nodigen we een bevlogen ontwerper uit die met jou mee kan denken over je logo en drukwerk.

Heb jij het lef om out of the box te gaan? Je durft meer dan je denkt en je kunt meer dan je denkt. De cursus gaat van start in oktober 2017 in Hilversum en kost je maar 1195,- (incl. btw) voor 5 individuele coaching sessies 5 5 dagdelen inspiratie. Geheel belasting aftrekbaar, want het zijn natuurlijk bedrijfskosten.

Wil jij een succesvolle praktijk starten? Stuur dan een mailtje naar info@eilandcoaching.nl of bel 06-24725912. En kijk ons promofilmpje op youtube!

 

 

Bedankt voor het delen!
Call Now Button